Politika zasebnosti

Nazadnje posodobljeno: 29 decembra, 2023

Potepanja s psom (“mi”, “nas” ali “naša”) upravlja spletno stran Potepanja s psom (v nadaljevanju: “Storitev”).

Ta stran vas obvešča o naših politikah glede zbiranja, uporabe in razkritja osebnih informacij, ko uporabljate našo Storitev.

Vaših informacij ne bomo uporabili ali delili z nikomer, razen kot je opisano v tej Politiki zasebnosti.

Vaše osebne informacije uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje Storitve. Z uporabo Storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s to politiko. Razen če je drugače opredeljeno v tej Politiki zasebnosti, imajo izrazi, uporabljeni v tej Politiki zasebnosti, enak pomen kot v naših Pogojih poslovanja, dostopnih na https://www.potepanjaspsom.si.

Zbiranje in uporaba informacij

Med uporabo naše Storitve vas lahko prosimo, da nam zagotovite določene osebno prepoznavne informacije, ki se lahko uporabijo za stik ali identifikacijo vas. Osebno prepoznavne informacije (“Osebne informacije”) lahko vključujejo, vendar niso omejene na:

Ime, E-poštni naslov, podatki o dnevniku

Zbiramo informacije, ki jih vaš brskalnik pošilja, ko obiščete našo Storitev (“Podatki o dnevniku”). Ti Podatki o dnevniku lahko vključujejo informacije, kot so naslov IP (Internet Protocol) vašega računalnika, vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše Storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, ki ga preživite na teh straneh, in druge statistične podatke.

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vključujejo anonimno edinstveno oznako. Piškotki se pošiljajo v vaš brskalnik s spletne strani in se shranijo na trdem disku vašega računalnika.

Uporabljamo “piškotke” za zbiranje informacij. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da zavrne vse piškotke ali vas obvesti, ko je piškotek poslan. Vendar pa, če piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše Storitve.

Ponudniki storitev

Morda zaposlimo tretje podjetja in posameznike, da olajšajo našo Storitev, da zagotovijo Storitev v našem imenu, izvajajo storitve povezane s Storitvijo ali nam pomagajo pri analizi, kako se uporablja naša Storitev.

Ti tretji imajo dostop do vaših Osebnih informacij le za izvajanje teh nalog v našem imenu in so zavezani, da jih ne razkrijejo ali uporabljajo za druge namene.

Varnost

Varnost vaših Osebnih informacij je pomembna za nas, vendar se spomnite, da nobena metoda prenosa prek interneta ali metoda elektronskega shranjevanja ni 100-odstotno varna. Čeprav si prizadevamo uporabljati tržno sprejemljive metode za zaščito vaših Osebnih informacij, ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša Storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki niso v naši lasti. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na spletno mesto te tretje osebe. Močno vam svetujemo, da pregledate Politiko zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora nad vsebino, politikami zasebnosti ali praksami nobenih spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

Zasebnost otrok

Naša Storitev ne obravnava oseb, mlajših od 18 let (“Otroci”).

Ne zavestno zbiramo osebno prepoznavnih informacij od otrok, mlajših od 18 let. Če ste starš ali skrbnik in ste seznanjeni, da nam je vaš otrok zagotovil Osebne informacije, nas prosimo kontaktirajte. Če ugotovimo, da nam je otrok, mlajši od 18 let, zagotovil Osebne informacije, bomo takoj te informacije izbrisali s svojih strežnikov.

Spremembe te politike zasebnosti

Sčasoma lahko posodobimo našo Politiko zasebnosti. O spremembah vas bomo obvestili z objavo nove Politike zasebnosti na tej strani.

Svetujemo vam, da redno pregledujete to Politiko zasebnosti za morebitne spremembe. Spremembe te Politike zasebnosti začnejo veljati, ko so objavljene na tej strani.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja glede te Politike zasebnosti, nas prosimo kontaktirajte.