Bled s psom

Pes na Bledu

Za popoln dan raziskovanja čudovitih kotičkov na Bledu in njegovi slikoviti okolici ne pozabite s seboj vzeti svojega kosmatinca!

navodila za potepanja s psom

Na Bledu se odpirajo številne priložnosti za odkrivanje naravnih lepot ob boku vašega zvestega spremljevalca. Da bi ohranili harmonijo med vami, vašim ljubljenčkom in drugimi obiskovalci, vedno poskrbite, da bo pes na povodcu in pod nadzorom med vašimi potepanji. Ob sprehajalnih stezah najdete tudi več košev z vrečkami za pasje iztrebke, ki so na voljo za uporabo vsem lastnikom psov.

 

Z vašim štirinožnim prijateljem se lahko odpravite po najbolj priljubljenih poteh, kot je pot okoli jezera ali sprehod na Ojstrico nad Bledom. Ne pozabite, da so psi dobrodošli tudi na Blejskem gradu, kjer lahko vaš ljubljenček raziskuje zunanje prostore gradu skupaj s tabo.

Za edinstveno doživetje se lahko s pletno odpravite na Blejski otok, kjer bo vaš pes lahko užival v raziskovanju ob vaši strani, če se le ostali potniki strinjajo. Na otoku lahko skupaj raziskujete, se sprehodite in si privoščite okusno potico na terasi Potičnice.

V poletnih mesecih lahko vaš kosmatinec uživa v pasjem sladoledu v Kavarni Park, medtem ko nekatere kavarne in restavracije po Bledu poskrbijo za osvežitev s posodo vode za vaše kosmatince.

Med sprehodi se lahko vaš ljubljenček osveži tudi v jezeru, vendar le izven uradnih kopališč.

Za zdravstveno oskrbo vašega psa se lahko obrnete na veterinarsko ambulanto v Lescah, ki je od Bleda oddaljena 6 kilometrov. Tam bodo poskrbeli za vašega ljubljenčka, tudi če bo potrebno nujno posredovanje izven delovnega časa ambulante.

pes na bledu
Prijeten potep vam želi ekipa Potepanja s psom