Pogoji poslovanja

Zadnja posodobitev: 17 septembra, 2023

Pred uporabo spletne strani https://www.potepanjaspsom.si (v nadaljevanju: “Storitev”), ki jo upravlja Potepanja s psom (v nadaljevanju: “mi”, “nas” ali “naša”), pozorno preberite te Pogoje uporabe (“Pogoji”, “Pogoji uporabe”).

Vaš dostop do in uporaba Storitve sta pogojena s sprejetjem in spoštovanjem teh pogojev. Ti Pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo ali uporabljajo Storitev.

Z dostopom ali uporabo Storitve se strinjate z obveznostjo spoštovanja teh pogojev. Če se ne strinjate s katerim koli delom pogojev, potem ne smete dostopati do Storitve.

Intelektualna lastnina

Storitev in njena prvotna vsebina, funkcije in funkcionalnosti so in bodo ostali izključna lastnina Potepanja s psom in njenih licencodajalcev.

Povezave na druge spletne strani

Naša Storitev lahko vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb ali storitev, ki niso v lasti ali pod nadzorom Potepanja s psom.

Potepanja s psom nima nadzora nad vsebino, politikami zasebnosti ali praksami nobenih spletnih strani ali storitev tretjih oseb. Nadalje priznavate in se strinjate, da Potepanja s psom ni odgovoren neposredno ali posredno za morebitno škodo ali izgubo, ki naj bi nastala ali se domnevala, da je nastala zaradi uporabe ali zanašanja na takšno vsebino, izdelke ali storitve, ki so na voljo prek takšnih spletnih strani ali storitev.

Močno priporočamo, da preberete pogoje poslovanja in politike zasebnosti vseh spletnih strani tretjih oseb ali storitev, ki jih obiščete.

Prenehanje

Lahko prekinemo ali začasno ustavimo dostop do naše Storitve takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, iz kakršnega koli razloga, vključno, vendar ne omejeno na, kršitev pogojev.

Vse določbe teh pogojev, ki po svoji naravi morajo preživeti prenehanje, bodo preživele prenehanje, vključno, vendar ne omejeno na določbe o lastništvu, izključitvi garancij, zavarovanju in omejitvah odgovornosti.

Odpoved odgovornosti

Uporaba Storitve je na vašo lastno odgovornost. Storitev se zagotavlja “TAKOJŠNJE” in “TAKOJŠNJE NA VOLJO”. Storitev se zagotavlja brez kakršnih koli jamstev, bodisi izrecnih ali implicitnih, vključno, vendar ne omejeno na implicitna jamstva tržljivosti, primernosti za določen namen, nekršitve ali običajnega izvajanja.

Veljavno pravo

Ti Pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Slovenije, brez upoštevanja njenih pravil o sporih med zakoni.

Naše neizvajanje katerega koli prava ali določbe teh Pogojev ne bo štelo za odrekanje teh pravic. Če sodišče razglasi katero koli določbo teh Pogojev za neveljavno ali neizvršljivo, bodo preostale določbe teh Pogojev ostale v veljavi. Ti Pogoji predstavljajo celotno pogodbo med nami glede naše Storitve in nadomestijo vse prejšnje sporazume med nami glede Storitve.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo ali zamenjamo te Pogoje. Če bo sprememba bistvena, bomo poskušali zagotoviti vsaj 30 dni predhodnega obvestila pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj predstavlja bistveno spremembo, bo določeno po naši lastni presoji.

S tem, ko še naprej dostopate ali uporabljate našo Storitev po začetku veljavnosti teh sprememb, se strinjate z zavezujočimi novimi pogoji. Če se ne strinjate z novimi pogoji, prosimo, prenehajte uporabljati Storitev.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja glede teh Pogojev, nas prosimo kontaktirajte.